Várandós „Barbie”

Margot Robbie és a férje jelenleg Olaszországban vakációznak, ott kapták őket lencsevégre.

Gyönyörű kismama. Gratulálok nekik

– írta egy rajongó az X-en.

Szerencsés kisbaba lesz, hiszen két csodás szülőt kap

– szólt hozzá valaki más.

A People magazinnak több forrás is megerősítette a várandósság hírét, ám azt nem tudni, milyen nemű lesz a kicsi, valamint azt sem, hogy mikor születhet majd. A színésznő januárban jelentette be, hogy egy időre a színészettől visszavonulna, és inkább rendezni szeretne, ám lehet, hogy a döntésében az is közrejátszott, hogy a férjével már tervezték a családalapítást.

ÍGY JÖTTEK ÖSSZE

A pár 2013-ban ismerkedett meg egy filmforgatáson, ahol Ackerley rendezőasszisztensként dolgozott. Eleinte csak barátok voltak, ám később kiderült, hogy mindketten mélyebb érzéseket táplálnak egymás iránt, így egy évvel később összejöttek. Margot Robbie és a férje 2016-ban mondták ki egymásnak a boldogító igent, valamint a munkában is társak, ugyanis közös produkciós cégük van.

Margot Robbie egyébként az elmúlt években többször felszólalt az miatt, hogy a média nyomás alá helyezi azzal kapcsolatban, hogy mikor fog gyereket vállalni. A színésznő többször hangsúlyozta, hogy a családalapítást akkor kezdik el, ha elérkezettnek látják az időt a párjával.

Elolvasom a cikket