Szívszorító üzenetet írtak az eltűnt Madeleine McCann szülei

Madeleine McCann szülei szívszorító üzenetet osztottak meg lányuk 21. születésnapja alkalmából a Find Maddie Campaign Facebook-oldalon.

Boldog 21. születésnapot, Madeleine! Még mindig nincs meg. Még mindig hiányzik. Még mindig keressük – írta Kate és Gerry McCann a bejegyzésükben, amihez egy fotót is mellékeltek a kislányról. Valószínűleg ez volt az utolsó kép, ami az eltűnése előtt készült róla.

A szöveg alatt a remény szó látható, nem véletlenül, ugyanis világszerte rengetegen adakoznak azért, hogy a család folytathassa Madeleine keresését. A hónap elején a szülők egy megrendítő üzenetet tettek ki az oldalukta.

17 éve már, hogy Madeleine-t elvették tőlünk.

„Még kimondani is nehéz ezt a számot anélkül, hogy hitetlenkedve ráznánk a fejünket. Bár sok szempontból szerencsések vagyunk, és viszonylag normális életet élhetünk, de a bizonytalanság még mindig nagyon nyugtalanító. A hiánya pedig még mindig fáj” – írták.

Nemrég megemlékezést tartottak, ahova a szülők nem mentek el. Valószínűleg azért, mert ott volt a lengyel nő is, aki azt állítja, hogy ő Madeleine. A rendőrök állítják, a kislányt meggyilkolták. Nemrég újabb döbbenetes részletek derültek ki az ügyben.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket