Ez történik a legtöbb beteggel a halála előtt + VIDEÓ

Egy hospice nővér osztott egy érdekességet azzal kapcsolatban, hogy mi történik a legtöbb beteggel, nem sokkal a halála előtt. Julie McFadden, aki a munkája legnagyobb részében a palliatív és intenzív osztályon végzett szolgálatot, abba a jelenségbe engedett betekintést, amelyet az emberek több, mint egyharmadánál tapasztalt – írja a Metropol.

„Íme, egy olyan jelenség, amely a halál közeledtekor, a haldoklás folyamata során történik, és amit az egészségügyi szakemberek, mint amilyen jómagam, nem tudnak megmagyarázni. Ez az, amikor valaki nagyon beteg, már majdnem aktívan haldoklik, ami azt jelenti, hogy néhány napon belül meg fog halni, ám aztán hirtelen úgy fest, mint aki jobban van” – mondta Julie egy TikTok-oldalán videóban.

Hozzátette: ez a javulás különbözőképpen nyilvánulhat meg: a betegnek megnőhet az étvágya, többet beszélhet, fizikailag aktívabbá válhat, esetleg jobb lesz a hangulata, elkezd nevetni, viccelődni, de aztán néhány napon belül meghal. Magyarázat nincs rá, de a nővér elmondása szerint ilyenkor a betegek igyekeznek felkészíteni a családtagokat a közelgő tragédiára.

Sok kommentelő arról számolt be a videó alatt, hogy ők is tapasztaltak már hasonlót egy-egy haldokló szerettüknél:

„Anyukám négy napja kómában feküdt: akkor felébredt, lezuhanyozott, felöltözött, megevett három tál chilit és egy palacsintát… Másnap reggel pedig örökre elment.”

Objektum doboz

Elolvasom a cikket