Szoboszlai Dominik szégyelli a barátnőjét?

A labdarúgó-Európa-bajnokság csoportkörét három ponttal záró magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik egyelőre nem tért vissza a Liverpool csapatához, és még a pihenőjét tölti. A középpályás az Eb-t követően előbb bulizással engedte ki a gőzt Budapesten, majd a hét elején Olaszországba utazott barátnője, Buzsik Borka társaságában. Pénteken pedig már a Plázson volt jelen a magyar focista, a Neoton Família koncertjére kedvese családjával látogatott el Siófokra.

Szoboszlai Dominik és Buzsik Borka is ott volt a Neoton Família koncertjén

A Reddit nevű közösségi oldalon azóta meg is szólalt a történtekről néhány ember, akik látták a Szoboszlai–Buzsik párost, és elmesélték, milyen érzések töltötték el őket, ahogy figyelték a szerelmespárt.

„Meglepődtem Borkán, nekem úgy tűnt iszonyatosan el van szállva magától.

Dominik viszont úgy viselkedett vele, mintha neki is ciki lenne

– idézte a Bors az egyik megfigyelőt.

Egy másik hozzászóló másképpen látta a dolgokat:
„Nem tudom, ti mit láttatok, szerintem tök cukik voltak. Dominik egyáltalán nem volt távolságtartó, max. az volt érezhető rajta, hogy zavarja a figyelem. Borka meg szerelmes, nyilván körberajongja az emberét. Az meg szerintem csak pluszpont, ha Domi jól kijön a barátnője családjával is” – fogalmazott az illető.

Az estéről Buzsik Borka is megosztott egy képet, bár azon a fotón csak a színpad látszódik. A Neoton Família énekesnője, Csepregi Éva viszont a koncert után megosztott egy Szoboszlai Dominikkal közös fotót az alábbi szöveggel:
„Micsoda közönség, köszönjük, Plázs. Micsoda fotó, köszönjük Szoboszlai Dominiknak, hogy eljött a Neoton-koncertre. Szeretünk, Domi” – írta Csepregi Éva.

Szoboszlai Dominikról egyébként már videók is kerültek fel a közösségi médiára, az egyik felvételen a testőre társaságában, de Buzsik Borka nélkül távozott a helyszínről.
„Nemcsak én, hanem kis hazánk híres, nagy focistája is ott volt a tegnap esti siófoki Plázson tartott Neoton-koncerten. Egy karnyújtásnyira állt tőlem, de sajnos sietve távozott, ezért csak pár képet sikerült készíteni róla…” – írta a videó készítője.

Elolvasom a cikket