Lemondták Mike Tyson és Jake Paul bokszmeccsét

Az elmúlt napok híreit olvasva, nem történt óriási meglepetés, de azért nem túlzás azt írni, hogy sokkolta világ cirkuszra váró millióit, amikor a Mike Tyson – Jake Paul mérkőzés szervezői hivatalosan is bejelentették, hogy elmarad a várva várt meccs. Az ok a veterán bajnok kiújult fekélye, ami miatt az orvosi stáb nem adott engedélyt, hogy ringbe lépjen.

A texasi Arlingtonban lévő, közel 80 ezres AT&T Stadionba (ahol az NFL-csapat, Dallas Cowboys játssza a meccseit) meghirdetett összecsapást, alighanem többen várták, mint a Tyson Fury-Olakszandar Uszik meccset, vagy éppen Canelo Álvarez soron következő bunyóját. A korábbi nehézsúlyú világbajnok, az 57 éves Tyson egészségi állapotáról azonban már a korábbi brutális edzésvideók ellenére is érkeztek aggasztó hírek, néhány napja például rosszul lett a Los Angelesből Miamiba tartó repülőgépen, és sokan egyenesen az életéért aggódtak, mondván 30 évvel fiatalabb ellenfele akár meg is ölheti – akaratán kívül persze – a szorítóban.

A mérkőzést a történtek után nem fújták le véglet, az ESPN amerikai sportoldal információi szerint várhatóan június 7-én teszik közzé az új időpontot, az pedig biztosnak látszik, hogy a helyszín marad az arlingtoni stadion, amelynek behúzható teteje adott esetben egy téli mérkőzés megrendezését is lehetővé teszi.

Elolvasom a cikket