Menczer Tamás: Június 9-én le kell győznünk a baloldalt + VIDEÓ

Ez a terv! címmel készített videót Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebookon csütörtök este, amelyben világossá tette, hogy mire készül Manfred Weber, az Európai Néppárt elnöke, milyen lépéseket terveznek a németek, végső soron az Európai Unió az orosz–ukrán háborúban.

Menczer Tamás kifejtette, ha valaki megnézi, hogy mit mondtak a németek, akkor a helyzet egészen világos lehet bárki számára. Mint fogalmazott: kötelező sorkatonai szolgálatot akarnak, ezt mondta el a honvédelmi miniszterük. Manfred Weber, az Európai Néppárt európai parlamenti képviselőcsoportjának a vezetője pedig elmondta világosan, hogy európai kontextusban kötelező sorkatonai szolgálatot akar.

A Fidesz kommunikációs igazgatója azzal folytatta: „Világos, hogy európai kontextusban beszélt, mert európai lépésről beszélt, s európai atomfegyvert akar. Ha ehhez hozzátesszük azt, hiszen azt a háborúpártiak is elmondták, hogy Ukrajna nem fog nyerni. Elmondták, hogy be kell menni Ukrajnába katonákkal, s a nőket is be kell sorozni.

Ez az Európai Unió terve, Weberrel az élén, s hozzá akar csatlakozni Magyar Péter is. Június 9-én ezért is le kell győznünk a baloldalt” – zárta videóját Menczer Tamás.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket