Meghan Markle a „saját maga ura”

Meghan Markle megmutatta, hogy ő a „saját maga ura” és szeret a középpontban lenni, ahogy férje, Harry herceg sem fél már attól, hogy „hű legyen önmagához” és „a szívét a kabátujján viseli” – állítja egy testbeszéd-szakértő – olvasható az express.co.uk oldalán.

Sussex hercege és hercegnéje azóta próbálja magát a királyi családtól távolabbra helyezni, amióta 2020-ban lemondtak a vezető beosztású dolgozó királyi családtagok posztjáról, és Darren Stanton testbeszéd-szakértő szerint az erőfeszítéseik meghozták gyümölcsüket.

A Mirrornak nyilatkozva Stanton úr azt állította, hogy Meghan „vezető személyiség”, mint a férje, és szeret nyíltan beszélni arról, hogyan érzi magát, és „be akarja engedni az embereket”, míg Harry sokkal magabiztosabbnak tűnik, mióta elhagyta a céget.

Elmagyarázta: „Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem!” „Ő [Meghan] a maga ura, és nem akar senkit sem cserbenhagyni. Ő egy természetes jó kommunikátor, és bárkivel tud beszélni, akivel csak összefut.”

„Harry korábban nagyon csendes és félénk volt, amikor a királyi családtagjaként kint volt, most viszont nagyon kifejezően mutatja ki, hogy mit érez. A szívét a kabátujján hordja, és nem fél attól, hogy hű legyen önmagához.”

Elolvasom a cikket