Hókotrós balesete óta először vállal filmszerepet Jeremy Renner

A projektben a hírek szerint részt vesz még Glenn Close, Andrew Scott, Kerry Washington és Josh O’Connor is. A Netflix bejelentése szerint a franchise harmadik filmje egy új gyilkossági rejtélyt mutat majd be, egyelőre ismeretlen helyszínen, ahol ismét Benoit Blanc (Daniel Craig) nyomoz majd számos gyanús alak társaságában. Rian Johnson rendező a múlt héten posztolta, hogy a film forgatása hamarosan elkezdődik.

A Marvel-univerzumban Hawkeye (Sólyomszem) karakterét alakító színésznek a tavalyi, unokaöccse megmentése közben elszenvedett balesete során 38 csontja tört el, rengeteg vért veszített, a tüdeje összeomlott, és a mája is károsodott. Hosszú ideig tartott a felépülése, a mellkasába és arccsontjaiba fémlemezek kerültek, egyik lábába pedig titánium rudakat helyeztek.

Nemrég azonban visszatért a munkához: a Paramount+ tévésorozata, a Kingstown polgármestere harmadik évadában szerepelt. A színész januárban egy interjúban arról mesélt, érzékenyebb lett az életveszélyes hóeke-balesete óta.

Elolvasom a cikket