Hugh Grant szerint ő már öreg és ronda, mégis romantikázik

Tavaly esküdött meg ünnepélyesen Hugh Grant, hogy soha többet nem szerepel romantikus vígjátékban, pedig akkor talán már meg is száradt a tinta a szerződésén, amely szerint leszerződött a negyedik Bridget Jones-filmre. Lehet, hogy nem esküdött komolyan, vagy van a pénz, amiért az ember végül csak rászánja magát a romantikára.

„Túl öreg, kövér és ronda lettem, úgyhogy nem játszom többet romantikus vígjátékokban, ehelyett sokkal érdekesebb dolgokkal fogok foglalkozni” – mondta a kiváló brit színész tavaly a The Barrymore Show-ban.

Ehhez képest javában készül a Bridget Jones: Mad About the Boy című film, amelyben Grant immár harmadszor is Daniel Cleavert alakítja. (A karakter az előző filmben, a Bridget Jones babát várban nem szerepelt, de az első kettőben annál inkább.)

Bridgetet újra Renée Zellweger alakítja, és visszatér Emma Thompson is a nőgyógyász szerepében. A történet: Bridget két gyermekét nevelgeti, gyászolja férjét, Mark Darcyt, és azon töpreng, visszatérjen-e a randizás világába. A válasz persze egyértelmű.

A Bridget Jones: Mad About the Boy (Megőrjít a fiú) című vígjátékot várhatóan február 13-tól vetítik a hazai mozik.

Elolvasom a cikket