Károly király és Kamilla királyné új beceneveket kaptak

A Chelsea Flower Show Nagy-Britannia egyik legkedveltebb tavaszi eseménye, amelyen a néhai Erzsébet királynő is minden évben részt vett. Nincs ezzel másként Károly király és Kamilla királyné sem, akik idén egy különleges, gyermekek által létrehozott kertbe is ellátogattak – írja az Elle.hu.

A Harry Holding és a londoni Sulivan Primary School általános iskolásai által megtervezett kert egy gazdag, erdős tájon fekszik, ahol a rétek és vizes élőhelyek növényvilágát is bemutatják.

A színes virágokkal tarkított kert lenyűgözte az uralkodót és feleségét, így hosszú időt töltöttek azzal, hogy az alkotókkal beszélgessenek.

Károly király így reagált az új becenevére

Nem titok, hogy az uralkodó imádja a természetet, és nagyon közel áll hozzá a környezetvédelem. Rendkívül fontosnak tartja, hogy a gyerekek már egészen kicsiként megismerkedjenek a különböző növényekkel és állatokkal.

Az új kert a Chelsea Flower Show egyik legkülönlegesebb helyszíne, így Károly király és Kamilla királyné is szívesen időztek a virágok között, ahol a gyerekekkel is elbeszélgettek, sőt még közös fotókat is készítettek a fiatalokkal.

Mint kiderült, a gyerekek kedves beceneveket is kitaláltak számukra: az uralkodó a „Komposztkirály” elnevezést kapta, míg feleségét a „Méhkirálynő” becenéven szólították.

Károly király és Kamilla királyné kifejezetten meghatódtak, és ők maguk is elismerték, hogy nagyon kedvesek ezek az elnevezések.

Elolvasom a cikket