Újít a Wolt: dupla rendelés egy házhozszállítás áráért

A funkciót először Helsinkiben tette elérhetővé a Wolt, a napokban pedig elkezdte kiterjeszteni azt Magyarországra, Horvátországra és Szlovákiára is. Az elmúlt években a Wolt jelentősen terjeszkedett az éttermi ágazaton kívülre is, egyre többen rendelnek a Wolton keresztül például élelmiszert, állateledeleket vagy épp elektronikai termékeket.

Az első rendelés a korábbiaknak megfelelően történik. Ezután a vásárlónak tíz perce van arra, hogy a rendelését kiegészítse egy ugyanazon területről származó, egyéb vásárlással, amelyről az alsó sávban felugró időzítő is emlékezteti. A Wolt applikációja ehhez a környéken található üzleteket és éttermeket listázza kategóriákba rendezve (desszertek, italok, élelmiszerek), így könnyítve a vásárlást. Amennyiben egy Wolt+-előfizető első rendelését Wolt+-os partnerhelyről adja le, úgy mindkét rendelésénél díjmentes a házhozszállítás. A dupla rendelés funkcionalitása (a két rendelési helyszín közötti távolság bővítése) folyamatosan növekedni fog.

A Wolt jelenleg nyolcvan városban van jelen Magyarországon, és továbbiak nyitását tervezi idén. A dupla rendelés idővel minden magyar városban elérhető lesz.

A Woltról: A Wolt egy helsinki székhelyű technológiai vállalat, amely online platformot fejleszt vásárlók, kereskedők és futárok számára. A Wolt összeköti azokat, akik ételt vagy egyéb termékeket szeretnének vásárolni azokkal, akik eladni és kiszállítani szeretnék azokat. Ennek érdekében különböző termékeket fejleszt logisztikai és kereskedelmi szoftverektől kezdve pénzügyi szolgáltatásokig, illetve Wolt Market néven saját élelmiszer-üzletláncot is fenntart. A Wolt szolgáltatásai között megtalálható a Wolt+ (házhozszállítás-előfizetés vásárlók részére), a Wolt for Work (melegétel-juttatás, valamint irodai étel- és élelmiszer-kiszállítás vállalatok számára), a Wolt Drive (utolsó kilométeres, azonnali kiszállítás kereskedők részére) és a Wolt Self-Delivery (platform kereskedőpartnerek részére, saját kézbesítéssel). A Wolt küldetése, hogy a városokat jobb helyekké tegye a helyi közösségek erősítésével és növekedésének támogatásával.

A Woltot 2014-ben alapították, és 2022-ben egyesült a DoorDashsel. A DoorDash ma 31 országban működik, ebből 27 országban a Wolt termékével és márkájával.

Elolvasom a cikket