Kiderült, Lajos herceg milyen munkát szeretne

A nyilvános eseményeken az ő feltűnését várják a leginkább, ugyanis a kedves csínytevéseivel mindig sikerül megnevettetnie a közönséget – olvasható az Elle.hu oldalán.

Korábban Vilmos herceg elárulta, hogy kisfia legnagyobb álma az, hogy ha felnő, minél többet repülhessen, akár pilótaként. Édesapja ezúttal egy olyan ajándékkal lepte meg, amely teljes összhangban áll kisfia karrierálmaival.

Lajos herceg kedves meglepetést kapott Vilmos hercegtől

Károly király a napokban fontos pozícióra nevezte ki Vilmos herceget, így most már hivatalosan is ő a hadsereg légihadtestének vezérezredese.

A walesi herceg egy díszes ünnepség keretében vehette át a kitüntetését, édesapja, Károly király pedig méltatta azt is, hogy Vilmos herceg remek pilóta hírében áll.

Az ezred a jeles alkalomból három, fából készült játékhelikoptert adott át a hercegnek, amelyet György hercegnek, Sarolta hercegnőnek és Lajos hercegnek szántak.

A kis játékok nagy figyelmességről árulkodnak, tekintve, hogy Lajos herceg minden vágya, hogy felnőttként ő maga is a repüléssel foglalkozhasson. A bennfentesek szerint Vilmos herceg már át is adta a meglepetést, amelyet Lajos herceg hatalmas örömmel fogadott.

Elolvasom a cikket