Június elsején nyílik meg a Lufiland

Soha nem látott világpremier érkezik Budapestre, a BOK-csarnokban mutatják be a Lufiland szuperprodukciót, amely félmillió környezetbarát lufi felhasználásával hívja világ körüli utazásra a látogatókat – írják közleményükben a szervezők.

A négyezer négyzetméteres kiállítócsarnokban többek között az Eiffel-torony, a pisai ferde torony, a Nagy Szfinx és a Lánchíd lufiból épített épített másai is láthatók lesznek.

Elindult a jegyértékesítés a nyár egyik legjobban várt szuperprodukciójára. Június elsején nyílik meg a Lufiland-kiállítás, amely egyben világpremier is. Megelevenedik Guido Verhoef világhírű lufimester grandiózus álma: a holland művész számos profi lufidesigner, valamint 150 önkéntes bevonásával, a megnyitó előtti hetekben építi fel a tárlatot. Az alkotók félmillió színes, környezetbarát, speciális ballont használnak fel, hogy Budapestre varázsolják a földkerekség kultikus építményeit és látványosságait.

A szervezők megnyitották a jegyvásárlást a produkcióra, amely korlátozott ideig, előreláthatóan augusztus közepéig lesz látható a BOK-csarnokban.

Elolvasom a cikket