Szembement anyja akaratával III. Károly

Egy brit hentesbolt már 40 éve látja el különféle húsokkal a királyi családot. A John Sinclair által vezetett HM Sheridan nevű hentesüzlet, ami II. Erzsébet kedvence volt, III. Károly döntése alapján mostantól már nem szállíthat a skóciai Balmoral királyi kastélyba – írja az origo.hu.

A brit uralkodó – még herceg korában – elindított egy felülvizsgálatot, amely során ellenőrizték mind a 184 udvari beszállítót. Miután lezárult a vizsgálat, a napokban értesítették azt a 145 üzletet, akik továbbra is dolgozhatnak a királyi családnak, de a nagy múltú HM Sheridan hentesüzlet már nem tartozik ezek közé. John Sinclair – aki az édesapjától vette át az üzletet – azt mondta, hogy szerinte azért vonta meg tőlük a beszállítói jogukat a király, mert az ő marhahúsuk nem bio eredetű, a nagy távolság miatt nagyon körülményes lenne megoldani a szállítást.

Objektum doboz

A tulajdonos csalódott, amiért már nincs meg a királyi beszállítói jogosultságuk, ugyanakkor a pontos okát nem is tudatták velük, hogy miért döntött így III. Károly. Emiatt kérdést intéztek a királyi családhoz, hogy megismerhessék azokat a kritériumokat, amiknek nem feleltek meg.

Elolvasom a cikket