Katalin hercegné különleges ajándékot kapott

Habár Katalin hercegné nem volt jelen Vilmos herceg katonai kinevezésekor, a katonai légierő alezredese rá is gondolt, amikor megajándékozta a brit trónörököst. Az egész családra gondoltak a fontos eseményen, így még a gyerekek is kaptak egy játékot, ami biztosan tetszik nekik – írja az elle.hu.

A 41 éves walesi herceg a feleségének egy hadsereghez illő takarót, a gyermekeinek pedig fából készült helikoptereket vihetett haza a fontos eseményt követően. Vilmos herceget pedig szintén megajándékozták egy sállal. A kinevezést a Hampshire-ben található Middle Wallopban, a hadsereg repülési központjában (AAC) tartották, ám Katalin hercegné nem jelent meg, hiszen a rákbetegsége miatt nem szerepel a nyilvánosság előtt. Az ajándékozásról szóló pillanatokat itt tekintheti meg:

Objektum doboz

Remélem, hogy az ezred meg fog erősödni, miután a walesi herceg az új vezérezredes. Üdvözlendő, hogy ő nagyon jó pilóta, szóval ez biztató a jövőre nézve – mondta néhány nappal ezelőtt a brit uralkodó, miután a fia most már a hadsereg légi hadtestének vezérezredesi címét is birtokolja.

A brit uralkodó néhány hete tért vissza dolgozni, ugyanis ő is rákkezelés alatt áll, de az állapota sokat javult. Katalin hercegné megelőző kemoterápiás kezelést kap, ám azt nem lehet tudni, hogy ő mikor készül újra a nyilvánosság elé állni. Vilmos herceg azonban az utóbbi hetekben többször elmondta, hogy a felesége jól van, de bővebb részleteket nem közölt az állapotáról és a betegségéről.

Elolvasom a cikket