Blake Lively megtiltotta a magyaroknak, hogy szelfit kérjenek

Ryan Reynolds jelenleg a MayDay című filmet forgatja, amihez eddig már több városban is rögzítettek jeleneteket. Forgattak Montrealban és San Diegóban, az utolsó szakasz a magyarországi. A munkálatok miatt érkezik a népszerű színész, akit a felesége és a gyermekei is elkísérnek.

Napok óta hatalmas a készülődés, mert bár megfordultak már híres emberek, világsztárok is a szállodában, azért Ryan Reynolds egészen más kategória – nyilatkozta egy informátor a Blikknek.

Azonban az is kiderült, hogy Blake Lively és a családja, milyen luxusban fognak élni a magyar fővárosban:

A Dunára és Budapest tetőire nyíló, lenyűgöző kilátástól és a kristálycsillároktól, kézzel készített üvegmozaikoktól, egyedi bútoroktól kezdve a márvánnyal burkolt elektromos kandallókig és aranyozott fürdőszobákig semmilyen költséget nem kímélve alakították ki ezt a teret, amely olyan élményt nyújt a vendégeinek, mintha egy királyi palotában lenne az ember.

A magánéletük védelme rendkívül fontos nekik.

A bennfentes elárulta, hogy a család számára a legfontosabb a magánéletük védelme, ezért nagyon szigorú szabályokat vezettek be a szállodában arra a hónapra, amíg Magyarországon tartózkodnak. A legkisebb gyermekük tavaly februárban látta meg a napvilágot, de még mindig nem lehet tudni a nemét és a nevét. – tette hozzá a lapnak a névtelen informátor.

A családdal tartanak majd a bébiszitterek és a biztonsági őrök is. A színésznő azonban tud majd programozni a gyerekeivel, ugyanis nem mutogatják őket, így sikerülhet elvegyülniük. A Pletykafészek egykori sztárja pedig valószínűleg majd baseballsapkában és napszemüvegben próbál majd láthatatlan lenni a budapesti tömegben.

Elolvasom a cikket