Kezeléseket kap III. Károly király

A súlyos beteg III. Károly, habár nem beszél arról, hogy pontosan milyen rákkal küzd, elárulta, hogy elvesztette az ízérzékelését – számolt be róla a Daily Mail.

A brit uralkodó egy veterán katonával, Aaron Mapplebeckkel-kel beszélt erről egy rendezvényen hétfőn, aki maga is kemoterápián esett át, neki hererákja volt. A Buckingham-palota továbbra sem nem árulta el, hogy pontosan milyen daganattal küzd az uralkodó.

III. Károly király az ünnepségen kinevezte nagyobbik fiát, Vilmos herceget Harry egykori ezredének parancsnokává. Annak az ezredének a vezetőjévé, amiben egykor a királyi címéről lemondó herceg szolgált.

A ceremónia egy olyan Apache helikopter előtt volt, amellyel Harry harcolt Afganisztánban. Vilmos a levegőbe emelkedett a járművel.

Az időzítés mindent elárul – mondta egy forrás a lapnak. Utalt ezzel arra, hogy az uralkodó ezt a tervét éppen nem sokkal azután mondta el, hogy kiderült, nem találkozik kisebbik fiával annak londoni látogatása során.

Rengeteg vita volt Harry herceg és felesége, Meghan Markle, illetve a család között az elmúlt években. Diana hercegné kisebbik fiának önéletrajzi könyve, a Spare után telt be talán a pohár.

Harry abban részletesen írt a családtagjairól, többek között Vilmost agresszívnek nevezte, Kamilla királynét pedig veszélyesnek.

Állítólag az uralkodó csak úgy találkozott volna fiával, hogy Kamilla is vele van, de ez nem tetszett a fiúnak, így nem jött létre a találkozó. Voltak azonban, akik minden sorozat, interjú, film és botrány ellenére is tárt karokkal fogadták Harry herceget, ők pedig nem mások voltak, mint Diana hercegné testvérei.

Objektum doboz

Earl Spencer és Jane Fellowes kitörő örömmel várták a herceget a Szent Pál-székesegyházban szerdán az Invictus Games tizedik évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen.

Harry herceg 2014-ben alapította a sportversenyt, amelyen a résztvevők sérült katonák és veteránok.

Elolvasom a cikket