Ezt a népszerű terméket hamisítják a Temu webshopban

A Temu webshop egyre népszerűbb, a kedvező árak azonban nem véletlenül gyanúsak sokszor: a Laneige már fellépett a híres kínai weboldal ellen, mert az ő termékeiket is hamisítják.

A Laneige, a TikTok-on híressé vált K-beauty márka hamisítási problémával küzd. A Temu-on számos hamis Laneige termék található, de a márka több fronton is fellépést kezdeményez a hamisítás ellen.

Julien Bouzitat, a Laneige és az Innisfree amerikai igazgatója szerint, a hamisítások száma az elmúlt három évben rohamosan nőtt, és leginkább a népszerű Lip Sleeping Mask és a Water Sleeping Mask termékeket érinti.

A Laneige mindent megtesz, hogy megszüntessék a hamisítványokat.

A hamisított termékek nemcsak fogyasztói biztonsági kockázatot jelentenek, hanem a márka hírnevét is károsíthatják. A Laneige keményen dolgozik a hamisítás elleni harcban, bevezetve egy új weboldalt, ahol a vásárlók jelenthetik, hol árusítanak hamisítványokat.

A probléma azonban nehéz, hiszen a vásárlók sokszor nem is jönnek rá, hogy a termék hamisított. A gyártók arra kérnek mindenkit, vizsgálják meg a csomagolást, és gyanakodjanak a túl alacsony árakra. Ezen kívül, a keresőoldalakon is nézzenek utána annak, hogy néz ki egy hamisítvány.

Elolvasom a cikket