Meghan Markle elárulta, hogyan lehet egyensúlyba hozni a női szerepeket és a karriert

A beszámoló szerint a Sussex-i hercegnő felidézte, hogy egykori mentorának, Bonnie Hammernek évekkel ezelőtt, amikor a Suits című sorozatot forgatta, feltette a minden nőt foglalkoztató kérdést: hogyan találja meg az egyensúlyt?

„És ő azt mondta: Nem fog menni, sosem találod meg az egyensúlyt.”

Harry herceg felesége így folytatta: „És ez még azelőtt volt, hogy megnősültem volna, mielőtt gyerekeim lettek volna, mielőtt minden fordulatot vett volna az életemben”.

A portál szerint azt is elmondta, hogy ez a beszélgetés Bonnie Hammerrel lenyűgözte őt, és sokáig megmaradt benne, mert azt gondolta magában: „Hogy lehet ilyen sikeres? Miközben még anyuka is és házas is; és azt mondja, hogy sosem találod meg az egyensúlyt? Milyen lehet az élet, amikor nincs egyensúly?”

Ma már Meghan is úgy gondolja, hogy az egyensúly mindig változik, eltolódik; az életnek nincs egy stabil középpontja ebből a szempontból, de ez nem is baj. „Mindig is az volt az álmom, hogy anya legyek. És annyira boldog vagyok, hogy van két gyönyörű, egészséges, nagyon beszédes, édes gyermekünk”. Hozzátette: „Imádok anyuka lenni”.

Meghan egy abujai iskolalátogatás során is mesélt gyermekeiről a sussexi hercegi pár nigériai útjának első napján. Egy csoport diák előtt felidézte egy nemrégen történt beszélgetését a lányával, Lilibettel. „A lányunk, Lili… hamarosan három éves lesz. És néhány héttel ezelőtt rám nézett, és meglátta a tükörképét a szememben. És azt mondta: Anya, magamat látom benned.”

A lánya ezt szó szerint értette. „De én teljesen másképp értelmeztem ezeket a szavakat” – mondta Meghan. „És azt gondoltam, igen, látom magam benned, és te is látsz engem magadban.” A látogatás során Meghan a gyermekei kedvenc tevékenységeiről is beszélt. Elmondása szerint Lili imád énekelni és táncolni, Archie pedig imád barkácsolni.

Harry és Meghan számára a háromnapos nigériai látogatás az első nagyobb turné, amióta 2020-ban lemondtak a királyi családban viselt tisztségeikről, és az Egyesült Államokba költöztek. Két gyermekükkel Kaliforniában élnek.

Elolvasom a cikket