Hat dolog, amit minden reggel megtehetünk a gyorsabb fogyás érdekében

Fontos, hogy a reggeli optimális mennyiségű fehérjét tartalmazzon.

A szervezetnek több időre van szüksége ennek a makrotápanyagnak az emésztéséhez, mint a szénhidrátoknak vagy a zsíroknak, ezért a magas fehérjetartalmú ételek több órán át jóllakottan tartanak. A fehérje segít szabályozni az étvágyat, valamint a vércukorszint egyensúlyát.

Az optimális jóllakottság és az izomépítés előnyei érdekében próbáljon meg 25-30 gramm fehérjét bevinni reggelire tojásból, dióvajból vagy sovány csirkéből vagy pulykából.

Kezdjen el edzeni:
Tanulmányok szerint a reggeli testmozgás segíthet a fogyásban. A korai aktivitás alacsonyabb kalóriabevitelt eredményez a nap folyamán, valamint jelentősebb változásokat a testsúlyban. A szakértők hozzátették, hogy a reggeli testmozgás nagyobb hatással van az étvágy szabályozására, a kalóriabevitelre és a fogyásra.

Sétáljon többet gyalog:
Egy kora reggeli séta a friss levegőn nagyon jótékony hatással van az egészségre. A fényfelvétel idejének változása fokozhatja az anyagcserét és javíthatja a testsúlyt. Emellett a reggeli szabadban töltött idő növeli a gyakran hiányzó D-vitaminnak való kitettséget is. A napozás időtartamának a bőrtípustól, az évszaktól és a helytől függően kell változnia.

Aludjon megfelelően:
A legtöbb ember tudja, hogy a jó éjszakai alvás fontos az általános jó közérzethez. Amellett, hogy fokozza az egészségét, az ajánlott hét-kilenc óra alvás minden éjszaka segíthet a fogyásban.

Igyon sok vizet:
Ajánlott éhgyomorra, reggeli előtt 2 pohár vizet meginni. A víz segít rendezni a sav-bázis egyensúlyt az éjszaka után, és felébreszti a gyomor-bélrendszer szerveit. Emellett elősegíti a jobb emésztést napközben, és tisztítja a szervezetet. Étkezés előtt 30 perccel igyon vizet. Jobb, ha ezt adagokban tesszük, hogy ne teljen túl a gyomor. Kezdetnek például 150 ml-t igyon meg.

Ellenőrizze a súlyát:
A mérlegre állás minden reggel hatékony módja a motiváció és az önkontroll növelésének. Az önmérlegelés segíthet a fogyás szempontjából előnyös egészséges szokások kialakításában is. A gyakori mérlegelés a visszafogottsággal is összefügg. Azok, akik abbahagyták a gyakori önmérlegelést, nagyobb valószínűséggel számoltak be a kalóriabevitel növekedéséről és az önfegyelem csökkenéséről.

Elolvasom a cikket