Új információk érkeztek Katalin hercegné állapotáról

Márciusban jelentette be Katalin hercegné a betegségét, azóta a nyilvánosság elől is eltűnt. Vilmos herceg visszatért a munkához, de ő is jóval kevesebb rendezvényen vesz részt. Minden idejét Katalin hercegnével és a gyerekekkel tölti.

A királyi család egyik közeli barátja most elárulta, hogy a hercegné nagyon pozitívan áll a betegségéhez, sőt az egész családban optimisták a gyógyulását illetően.

„Vilmos nagyon pozitív Katalin és a gyerekek miatt. Katalin állapota folyamatosan javul, ő pedig mindent megtesz, hogy ezt elősegítse.”

A bennfentes azt is elárulta, hogy mi az egyetlen dolog, amely Vilmos herceget bosszantja: nem más, mint a közösségi média. Pár hónappal ezelőtt ugyanis mindenki azt találgatta, hogy mi történhetett Katalin hercegnével. A fokozott érdeklődés mindenkit megviselt.

Katalin korábban is nagyon szoros kapcsolatot ápolt a szüleivel és a testvéreivel. A jelenlegi helyzetben pedig még gyakrabban találkoznak, így a hercegné tőlük is megkap minden segítséget, amire szüksége van.

Elolvasom a cikket