Újabb titkokat fednek fel a sussexi hercegi párról

Egy szenzációs új dokumentumfilm készül Harry herceg és Meghan Markle életéről, és esetleg új titkokat fedhet fel róluk. Egy nagyszabású német televíziós produkció ismét reflektorfénybe helyezi majd a sussexi hercegi párt – írja express.co.uk.

A dokumentumfilmet Ulrike Grunewald, a királyi családról évtizedes tapasztalattal rendelkező újságíró rendezi, és a német ZDF számára készül. Grunewald egy ötfős csapattal – köztük a nagyra becsült londoni producerrel, Mo Daviesszel – utazott Kaliforniába, hogy betekintést nyerjenek Montecitóban, ahol a királyi pár más hírességek mellett él.

A megkérdezettek között van Richard Mineards, a Fleet Street Royal egykori riportere, aki jelenleg a Montecito Journal munkatársa. Legutóbbi rovatában megosztotta: „A Los Angeles-i producer, Melanie Hillmann két órán át faggatott a Riven Rock szomszédjairól, Harry hercegről és Meghan Markle-ről, Ulrike Grunewald rendezőnő vezetésével. Az interjút a ZDF Royal főműsoridőben sugárzott dokumentumfilmjének részeként adják le a közeljövőben.”

Grunewald, a német televíziózás egyik kiemelkedő alakja, a Heute-Journal (Ma-Journal) című hírműsor műsorvezetője 1987 óta foglalkozik királyi riportokkal. Első nagyobb megbízatásaként Károly herceg és Diana hercegnő akkori németországi látogatásáról tudósított a ZDF számára.

Elolvasom a cikket