Megdöbbentő bejelentést tett Harry herceg a beteg Károly királlyal kapcsolatban

Harry herceg kedd délután érkezett meg Londonba, az Invictus Games tizedik évfordulójára. Felesége, Meghan Markle nem kísérte el, otthon maradt két közös gyermekükkel, Archie-val és Lilibettel. Minden várakozás ellenére Harry nem fog találkozni az édesapjával.

Harry herceg maga erősítette meg amerikai lapoknak, hogy III. Károly olyan elfoglalt, hogy nem tud találkozni kisebbik fiával.

Válaszul a sok érdeklődésre és a folyamatos találgatásokra: a herceg nem találkozik az édesapjával, amíg az Egyesült Királyságban tartózkodik. Őfelsége zsúfolt programja miatt sajnos ez nem lehetséges. A herceg természetesen megértő apja kötelezettségeivel és különféle prioritásaival kapcsolatban, és reméli, hogy hamarosan találkozhat vele – áll a nyilatkozatban, amelyet a sussexi herceg szóvivője juttatott el a sajtóhoz.

Harry herceg olajágat nyújtott.

A lapok úgy tudják, Harry több családtagját is meghívta a számára oly fontos, veterán katonáknak rendezett sporteseményre, ám senki sem fogadta el a békejobbot. Katalin hercegné még mindig kezelés alatt áll rákbetegsége miatt, és amúgy is feltételhez kötötte a Harryvel való találkozást, Vilmos pedig már egy éve, a Tartalék című könyv megjelenése óta nem beszél öccsével.

Elolvasom a cikket