Marsi Anikó élő adásban sírta el magát + VIDEÓ

A Tények Pluszban hétfőn este a tragikus sorsú Berki Dezsőről készített riportot láthattak a nézők. A fiú 14 éves volt, amikor csontrákkal diagnosztizálták, majd az adás alatt érkezett a tragikus hír, hogy a fiú meghalt. A tragédia olyan hatással volt Marsi Anikó műsorvezetőre, hogy elsírta magát – számolt be az Origo.

Közel négyéves küzdelem volt a fiú mögött. Harminc sugárkezelés és kemoterápia, fájdalom és hosszú szenvedés. A fiú édesanyja azt mondta, az utolsó pár hónap maga volt a pokol nekik, és a tini szülei mindennap imádkoztak, hogy fiuk meggyógyuljon a rákból – írták.

A fiút a nagy fájdalmak miatt a Tábitha Házba vitték, Magyarország egyetlen gyerek hospice házába. Itt minden segítséget megkaptak ahhoz, hogy a lehető legkisebb szenvedéssel, a fiú életének utolsó szakaszában együtt lehessen a család, egészen a végső búcsúig – írta a Tények.

Egy hete alig mozdult el édesanyja fia ágya mellől. Olyan fájdalmon mennek most keresztül a szülők, amin senkinek sem szabadna… Hamarosan végső búcsút kell venniük egyetlen fiuktól – zárult ezzel a kijelentéssel a riport.

Gyászhírét a riport után Marsi Anikó sírva közölte a nézőkkel. A tragédia olyan hatással volt a műsorvezetőre, hogy elsírta magát.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket