Balesetek, útfelújítások miatti torlódások

MH/MTI
2023. november 19. vasárnap. 7:16

Seregélyes déli határában, a 62-es főút és a 6208-as út körforgalmú csomópontjában egy kamion egyenesen áthajtott és fennakadt a zöldterületen. A műszaki mentés idejére a főút 30-as km-nél a fél útpályát lezárták.

Az M3-as autópálya bevezető szakaszán, Budapest felé, a 10-es km-nél munkavégzés miatt a belső sávba kell sorolni.

A magyar-ukrán határszakaszon, a 4-es főúton, Záhonynál a kilépésre várakozó tehergépkocsi forgalom több, mint 8 óra várakozási időre számítson.

Burkolat felújítást végeznek az M0-s autóút és M1-es autópálya csomópontjában. Lezárták az M1-es autópálya Hegyeshalom felé tartó oldalán az M0-s autóútra vezető ágat, valamint ezzel egy időben egyirányúvá alakítják az M0-s autóút végcsomópontjában az 1-es főútra vezető ágat, így azt csak az M0-s autóút felől érkezve lehet használni. Az M1-es autópályán a főváros felől érkezőknek el kell menniük a 22-es km-nél lévő Sasfészek-tó pihenőhelyig, ahol megtudnak fordulni, majd a Budapest felé vezető oldalról tudnak felhajtani az M0-s autóútra. Az 1-es főút felől érkezők is ezen útvonalon tudnak kerülni. Lezárták továbbá az M1-es autópálya Hegyeshalom felé tartó oldalán az M0-s autóútra, az M5-ös autópálya felé vezető ágat, valamint a Budapest felé tartó oldalán az M0-s autóútra, az 1-es főút felé vezető ágat is.

További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját!

Elolvasom a cikket