Hugh Jackman elképesztő összeget fizet a feleségének, hogy hallgasson a titkairól a válás után

Alá kell írnia egy megállapodást.

Deborának a pénzért alá kell írnia egy titoktartási megállapodást, hogy megvédje a házasságuk intim részleteit. Egy bennfentes állítja, hogy a színésznek rengeteg titka van, amik nagyon kínos helyzetbe hozhatják, ezért nem érdeklik az anyagiak, bármit képes megadni a feleségének.

Úgy tűnik, hogy Jackman elsődleges motivációja ebben a válási egyezségben az, hogy megőrizze magánéletét és megvédje hírnevét – magyarázta az informátor.

Mindenki meglepődött azon, hogy válnak.

Hugh Jackman és a felesége Hollywood álompárjának számítottak évtizedek óta, ezért mindenkit meglepett, amikor bejelentették, hogy a válás mellett döntöttek. Egyelőre nem tudni, hogy mi vezetett a szakításhoz, és lehet ez így is marad, ha Debora aláírja a titoktartási szerződést. Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness 1995-ben ismerkedett meg. Két közös gyerekük van, a 23 éves Oscar, valamint Ava, aki 18 éves.

Áldottak voltunk, hogy majdnem 3 évtizedet tölthettünk együtt férjként és feleségként egy csodálatos, szeretetteljes házasságban. Az utunk most változik, úgy döntöttünk, különválunk, hogy folytassuk az egyéni fejlődésünket. A családunk volt és lesz mindig is a legfőbb prioritásunk. Hálával, szeretettel és kedvességgel vállaljuk ezt a következő fejezetet – írták a közös közleményükben a válás bejelentésekor.

Elolvasom a cikket