Kegyetlen gyilkosság

A portál beszámolója szerint a merénylet elkövetője megkötözte, majd közvetlen közelről egyesével mellkason és fejbe lőtte az áldozatait egy számszeríjjal. A felfoghatatlan vérontás egyetlen gyanúsítottja az egyik elhunyt lány volt barátja – írja a Ripost.hu.

Rendőrségi forrásokra hivatkozva a Daily Mail arról számolt be, hogy a merénylet három áldozata a 61 éves Carol Hunt, a 28 éves Hannah Hunt és a 25 éves Louise Hunt. A három megkötözött nőt John Hunt találta meg kedd este 7 órakor, amikor hazaért munkából. Az áldozatok ekkor még életben voltak, de a mentősök gyors beavatkozása ellenére később mindhárman életüket vesztették a helyszínen.

A brutális családirtás első számú gyanúsítottja a 26 éves Kyle Clifford, aki a júniusi szakításukat megelőzően több évig járt Louise Hunttal, ezért a rendőrség feltételezése szerint féltékenység lehetett a motiváció. Ezt az elképzelést erősíti az egyik szomszéd vallomása, aki szerint a fiatalok sokat veszekedtek a szakítás után, ami egy alkalommal odáig fajult, hogy Clifford megrongálta a volt párja autóját.

Clifford ellen hajtóvadászatot indítottak a hatóságok, a fiatal férfit jelenleg is helikopterekkel és rendőrkutyákkal keresik Észak-Londonban. A gyanúsított otthonát átkutatták, ahol számszeríjakhoz tartozó felszerelést találtak. Az autója a ház előtt parkolt, ezért a rendőrség úgy véli, hogy egy lopott autóval vagy gyalog menekülhetett el a helyszínről.

A hertfordshire-i rendőrség kiadott egy közleményt, amelyben arra figyelmeztettek, hogy Clifford fel van fegyverkezve, veszélyes és menekül, ezért mindenkit felszólítottak, hogy azonnal hívják a segélyhívót, ha látják.

John Hunt a brit közmédia Five Live című rádiós műsorának sportriportere és kommentátora, lóversenyeket szokott közvetíteni. A BBC egy közleményben „felfoghatatlannak és pusztítónak” nevezte a történteket.

Elolvasom a cikket