Ezért érezte magát magányosnak Katalin hercegné

A hercegi pár a 2011-es házaságkötés után két évig Anglesey szigetén élt, ahol Vilmos herceg pilótaként dolgozott – olvasható az Elle.hu oldalán.

Bár viszonylag nyugalomban éltek, Katalin hercegné évekkel később bevallotta, hogy ebben az időszakban kicsit magányos volt.

„Annyira elszigetelt voltam, annyira elzárt.”

A hercegné 2020-ban egy látogatás során mesélt erről. Elárulta, hogy Vilmos herceg akkoriban nagyon sokat dolgozott, gyakran éjszakai műszakokat vállalt, így viszonylag keveset tudtak találkozni. Ő pedig nem ismert szinte senkit, a családja messze volt, csak nagyon ritkán tudta őket meglátogatni. A helyzetet az sem könnyítette meg, hogy György herceg közben megszületett, így még jobban megváltozott a család élete. Katalin hercegné és Vilmos herceg ezt leszámítva kedvelik a környéket, hiszen nagyon nyugodt.

„Ez a sziget volt az első közös otthonunk, és mindig is rendkívül különleges hely lesz mindkettőnk számára. Katalin és én alig várjuk, hogy újra és újra visszatérhessünk. az elkövetkező években a családunkkal” – mondta egy látogatás során később Vilmos herceg.

Annak ellenére, hogy nagyon elzárt helyen éltek, volt előnye is a költözésnek. Erről szintén Katalin hercegné beszélt korábban. Elárulta, szabadon közlekedhetett a településen, hiszen sokszor nem ismerték fel a helyiek.

Elolvasom a cikket