Egy korábbi olimpikon a hévízi munkabaleset áldozata

A hévízi Ensana Thermal Aqua szállodában zajló felújítási munkálatok során egy leomló fal maga alá temetett hétfőn egy munkást. Az áldozatot, egy 52 éves dombóvári férfit, a helyszínre érkező mentők többször próbálták újraéleszteni, de az egykori olimpikon sportoló életét már nem tudták megmenteni – közölte a mandiner.hu.

Később kiderült, hogy a szerencsétlenül járt férfi Petrovics János volt, aki 1992-ben, Barcelonában képviselte Magyarországot az olimpiai játékokon ökölvívóként.

A keszthelyi rendőrkapitányság halált okozó, foglalkoztatás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségének ügyében indított eljárást.

A Danubius Hotels Zrt., amelyhez az Ensana Thermal Aqua szálloda tartozik, közleményt adott ki a tragédia kapcsán.

Az Ensana Thermal Aqua szállodában zajló felújítási munkálatok során, munkabaleset következtében, sajnálatos módon elhunyt egy, a társaságunk szerződött partnere képviseletében a munkaterületen tartózkodó szakmunkás – írták.

A helyszínen tartózkodó munkatársak azonnal a sérült segítségére siettek, és hamarosan a mentők is megérkeztek, de az 52 éves dombóvári férfi életét a szakszerű ellátás ellenére sem sikerült megmenteni.

Elolvasom a cikket