Katalin hercegné ettől a hobbitól félti György herceget

Többször beszéltek már arról a királyi család szakértői, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg imádják a sportokat. Mindketten évtizedek óta sportolnak, nagyon versengőek, ez pedig már a gyerekekre is jellemző. A hercegi pár igyekszik minél több sportot megismertetni a gyerekekkel, ám akad egy, amelytől a walesi hercegné nagyon félti a legnagyobb gyermekét – írja az Elle.hu.

Katalin hercegné gyerekként aktívan sportolt, a mozgás pedig azóta is az élete része. Szeret teniszezni, vitorlázni, és állítólag szokott futni. Vilmos herceg szintén imádja a mozgást, nagy kedvence a foci, emellett vitorlázik. Mivel a hercegi pár mindkét tagja nagyon aktív életet él, így a gyerekekkel is megpróbálnak minél több sportot megismertetni. Nem is olyan régen kiderült, György herceg és Sarolta hercegnő vitorlázni tanulnak – olvasható az Elle.hu oldalán.

Bár a gyerekek a legtöbb hobbijukat a szüleiktől tanulják, akad egy, amelytől Katalin hercegné nagyon félti György herceget. Ez pedig nem más, mint a motorozás, amiért Vilmos herceg rajong,

„Vilmos még mindig motorozik. Mindig rémülettel tölt el, amikor felszáll rá. Meg vagyok rémülve. Remélhetőleg vissza tudom tartani Györgyöt” – mondta a walesi hercegné pár évvel ezelőtt egy királyi látogatás során.

Vilmos herceg évtizedekig motorozott, mivel 19 évesen szerezte meg rá a jogosítványát. Elárulta, hogy gyerekként is rajongott a járművekért, és logikus volt, hogy felnőttként vesz majd motort. Az információk szerint manapság már sokkal óvatosabb, erről ő maga beszélt nem sokkal Lajos herceg születése után.

„Háromgyerekes apuka vagyok. Le kell csökkentenem. Hiányoznak a nagy utak, számomra a motorozás mindig arról szólt, hogy másokkal is legyek.”

Elolvasom a cikket