Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága romokban hever

Jennifer Lopez mentené a házasságát

A névtelen informátor elárulta, hogy Jennifer Lopez továbbra is oda van a férjéért, ám Ben Affleck hajthatatlannak tűnik. Az énekesnő azonban az idei nyarat szórakozással tölti, és próbálja elengedni a problémáit, de a békülésre nagyon kicsi az esély.

Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságának egyébként hónapok óta vége lehet már, ám érdekesség, hogy a jegygyűrűjüket még mindketten viselik. Egy másik bennfentes azonban korábban elmondta, hogy Ben Affleck megbánta, hogy összeházasodtak, ám 2022-ben két esküvőt is tartottak. Akkoriban még úgy tűnt, hogy hatalmas a boldogság közöttük. Az énekesnő azonban még mindig úgy érzi, hogy a színész élete szerelme.

Kiköltözött

Korábban pedig az is kiderült, hogy Ben Affleck állítólag elvitte a holmijait a közös otthonukból. A pletykák szerint pedig egy kaliforniai Brentwoodban bérelt lakásban él. Az Oscar-díjas színész pedig az elmúlt hetekben sokkal több időt tölt a gyerekeivel, akik az előző házasságából születtek. Azonban a hivatalos bejelentés még mindig nem született meg, így nem tudni, hogy a sztárpár tényleg a válás mellett dönt-e.

Elolvasom a cikket