Diana hercegnő előre látta Kamilla királyné sikerét

Kamilla királyné rengeteg támadást kapott az élete során, a legtöbben azért ítélték el, mert úgy gondolták, elvette III. Károly királyt Diana hercegnétől – ebben pedig Vilmos herceg és Harry herceg is így gondolkodott – írja az Elle.hu.

Sokan úgy gondolták, Kamilla királyné csak a hatalom és a trón esélye miatt akarja ennyire ezt a szerelmet, amit meg is szerzett. Ám azóta kellemes meglepetés érte, a megítélése ugyanis gyökeresen megváltozott.

Mostanra egészen nagy népszerűségre tett szert, rengetegen, akik eddig bírálták úgy gondolják, hogy remekül helyt áll a királynéi szerepben, és visszaadta annak fényét, fontosságát. Ahogyan közeledik Kamilla királyné 77. születésnapja, egyre értékesebbé válik a királyi család tagjaként is.

A veterán királyi szakértő és a BBC korábbi királyi tudósítója, Jennie Bond így nyilatkozott:

„Szerintem ennek egy része azért van, mert annyira szeretné, hogy a férfi, akit szeret, büszke legyen rá, és ő is fontos szerepet töltsön be ebben a kapcsolatban. Örvendetes, hogy akit egykor házasságtörőnek, vagy éppen a másik nőnek tituláltak, most elfogadták. Diana előre látta ezt. Ő már évtizedekkel ezelőtt elmondta nekem, hogy Kamilla királyné szerelme III. Károly király iránt erősebb, mint bármi. Valamint, hogy a házasságuk sziklaszilárd lesz, amelynek a hűség lesz az alapja.”

A szakértők szerint Kamilla királyné régen feszült volt, ha nyilvánosan ki kellett állnia, vagy meg kellett szólalnia. Mostanra azonban magabiztos, remek a megjelenése, és csak úgy árad belőle az önbizalom, valamint az elégedettség. Ez pedig az embereknek is megnyugtató: Kamilla királyné kézben tartja a dolgokat.

Elolvasom a cikket