Lajos herceg számára ez csak egy kedves emlék marad

Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek a gyermekeiket a lehető leghétköznapibb módon nevelni, és bár mindent megadnak nekik, azt szeretnék, ha átlagos és boldog gyermekkoruk lenne, amennyire ez a királyi család tagjaként lehetséges – írja az Elle.hu.

Nem szeretnék, ha tanáraik kivételeznének velük, ezért egy remek oktatási intézmény hírében álló iskolába íratták be őket, és nem magántanulók, mert szüleik szeretnék, ha a kortársaik között cseperednének fel. Ennek ellenére sok szempontból kivételes helyzetben vannak.

A brit királyi család örökségében olyan értékek szerepelnek, amelyek mindig is hatalmas értéket fognak képviselni, elég csupán a királyi ékszerekre gondolni. Mindezek egy napon a legfiatalabb családtagokra maradnak majd.

Emellett azonban olyan felbecsülhetetlen értékekre is szert tesznek a walesi hercegi pár gyermekei, amelyek már egyértelműen hozzájuk köthetőek. Számos hírességgel is kapcsolatba kerülnek a szüleik révén, és nem egyszer megtörtént már, hogy akár emlékezetes ajándékot is kaptak az ismert emberektől.

Nem sok kiskamasz mondhatja el magáról, hogy Taylor Swift öltözőjében fotózták, de Sarolta hercegnő és György herceg bejutottak az énekesnőhöz az édesapjukkal, és még egy közös fotót is készítettek.

A híres sportolókkal is különleges kapcsolatot alakíthattak ki: míg György herceg Roger Federertől vehet teniszleckéket, a kis Lajos herceg egy másik teniszlegendától kapott ajándékot, amit valószínűleg egész életében megőriz majd.

Katalin hercegnéről köztudott, hogy imádja a teniszt, és egy alkalommal, amikor Wimbledonban járt, az egykori profi teniszező, az amerikai származású Stan Smith egy nagy meglepetéssel kedveskedett neki. A sportoló nevéhez egy saját cipőkollekció is köthető: az Adidas egyik sportcipőkből álló szériájához adta a nevét.

Sok rajongó szeretne magáénak tudni egyet ezekből a darabokból, a sportoló pedig egy igazán exkluzív darabbal lepte meg a hercegnét, pontosabban a legkisebb fiát: Lajos herceg egy olyan modellt kapott meg, amelyet a sportlegenda alá is írt, és személyesen neki címezte azt.

Bár az ajándék minden bizonnyal nagyon kényelmes, valószínűleg a kis herceg sosem viselte ezt a darabot, de az is biztos, hogy egész életében nagyon büszke lesz erre a különleges, névre szóló ajándékra.

Elolvasom a cikket