Életmentő lehet ez az apróság nyaraláskor

A nyaralás során a pakolás kardinális kérdés, hiszen nincs is rosszabb, mint a szálláson ráeszmélni arra, hogy otthon maradt valami fontos. Nem csak a pólókra, nadrágokra vagy fogkefére érdemes gondolni indulás előtt – írja a mindmegette.hu.

Ha több napra elhagyjuk az otthonunkat, akkor alapvető, hogy viszünk váltás ruhát, cipőket, tisztálkodószereket. Sok olyan apróság van azonban, amire nem is gondolnánk, pedig szükség lehet rá a nyaralás során.

  • A fogkefe vagy a fésű mindenki számára evidens, de nem árt ha más apróságot, például kozmetikai eszközt is magunkkal viszünk. Érdemes elpakolni körömcsipeszt vagy körömvágó ollót, akárcsak a borotvát és a borotvahabot.
  • A szállásokon általában vannak kések, de nem baj, ha egy-két kis éles kést, sőt kanalakat és villákat is viszünk magunkkal.
  • Vigyük el a jól megszokott, kényelmes párnákat is. Nincs ugyanis rosszabb, mint amikor beállt nyakkal ébredünk, mert kényelmetlen a fekhely.
  • Kicsi műanyag tasakok, reklámszatyrok is hasznosak lehetnek. Ebbe dobhatjuk az út közben keletkező szemetet, de a vásárolt élelmiszereket is ebben tudjuk majd hazavinni.

Elolvasom a cikket