Bemutatták Brad Pitt új filmjének előzetesét + VIDEÓ

MH
2024. július 8. hétfő. 13:36

Megjelent a Brad Pitt főszereplésével készülő F1 című film előzetese. A jövőre debütáló sportfilmet a Top Gun 2-t is jegyző Joseph Kosinski rendezi, producere pedig az Apple cég és a F1. A Warner Bros. által forgalmazott filmben Pitt egy fiktív karaktert, egy visszavonult Forma–1-es pilótát alakít, Sonny Hayest, aki visszatér a versenypályára, hogy egyengesse egy fiatal tehetség, Joshua Pearce karrierjét, akit Damson Idris alakít. Pearce csapatának, az APXGP főnökének szerepét Javier Bardem alakítja, de felbukkan a filmben Kerry Condon és Tobias Menzies is.

A filmet igazi Forma–1- es pályákon forgatták Magyarországon és Silverstone-ban is, így valódi futamok képei is megjelennek benne. Sőt, igazi pilótákkal is találkozhatunk, Lewis Hamilton például saját magát formálja meg az F1-ben.

Objektum doboz

A film zenéjét az Oscar-díjas Hans Zimmer (Gladiátor, Dűne) szerezte, forgatókönyvét Ehren Kruger írta, aki szintén dolgozott a Top Gun Mavericken.

Az F1 a hírek szerint körülbelül egy év múlva, 2025 júniusának végén jelenik majd meg, az Apple streamingplatformján kívül a mozikban is játszani fogják.

Elolvasom a cikket