Többen meghaltak és megsebesültek egy lövöldözésben Kentucky államban

MH/ MTI
2024. július 6. szombat. 20:33

Az egyesült államokbeli Kentucky államban négy ember meghalt, hárman pedig megsebesültek egy lövöldözésben szombaton hajnalban egy lakónegyedben, később maga a támadó is életét vesztette.

A szövetségi állam északi részén fekvő Florence városában a rendőrséget a hajnali órákban riasztották egy családi házhoz fegyveres incidens miatt, ahol négy embert holtan, hármat sebesülten találtak a járőrök.

A hatósági beszámoló szerint a támadó addigra autóval elmenekült a helyszínről, ám később sikerült nyomára akadni. A rendőrségi üldözést követően az útról lesodródott, és autójával egy árokba csapódott. Amikor a rendőrök a járművet megközelítették a lövöldözőt lőtt sebesülésekkel találták meg, amit a feltételezések szerint önmaga okozott. Súlyos állapotban vitték kórházba, ahol életét vesztette.

Az erőszakos incidens három sebesültjét súlyos állapotban ápolják a közeli, már Ohio államhoz tartozó Cincinnati klinikáján.

Az áldozatok és a támadó személyazonosságát, valamint a bűncselekmény részleteit a hatóságok egyelőre nem közölték Kentucky államban.

Elolvasom a cikket