Thomas Markle a lányát okolja

Meghan Markle elhidegült édesapja nemrég elmondta, úgy érzi, az ötéves Archie herceget és a hároméves Lilibet hercegnőt szülei megfosztják attól, hogy megismerkedjenek unokatestvéreikkel. Biztos benne, hogy György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg fantasztikus gyerekek. Thomas ezt a családi kapcsolatot, valamint a lehetőségét annak, hogy unokái részt vehetnének olyan dolgokban, mint a Trooping the Colour, az unokái születési jogának tartja – olvasható a Life.hu oldalán.

„Elérkeznek abba a korba, amikor elkezdenek kérdezősködni, mint minden gyerek. Azon gondolkodom, vajon Archie és Lilibet hogyan fogja magát érezni néhány év múlva, amikor rájönnek, mennyi mindenről maradtak le” – mondta Markle ugyanabban az interjúban, amelyben III. Károly királyhoz hasonlította magát.

Thomas Markle szívesen találkozna III. Károly királlyal

„Szívesen beszélnék vele, mert biztos vagyok benne, hogy neki is ugyanannyi megválaszolatlan kérdése van, mint nekem” – mondta Thomas júniusban. „Annyi kérdésem van, amelyet szívesen feltennék Meghannak és Harrynek. A legfontosabb az, hogy miért bántak ilyen rosszul nemcsak velem, hanem a királyi családdal és a királlyal is?” – folytatta, hozzátéve, hogy mély empátiát érez a 75 éves uralkodó iránt a betegsége miatt is.

A 42 éves Meghan Markle évek óta nem tartja a kapcsolatot az apjával, és Harry sem találkozott még az apósával. A pár csak az egykori színésznő édesanyjával, Doria Raglanddel tartja a kapcsolatot. A királyi családdal is feszült a viszonyuk, amióta 2020-ban elhagyták Angliát.

Elolvasom a cikket