Magyar Levente: Öt újabb vállalat csatlakozott a Kiemelt exportőr partnerségi programhoz

MH/ MTI
2024. július 2. kedd. 17:57

Magyar Levente: Öt újabb vállalat csatlakozott a Kiemelt exportőr partnerségi programhoz

Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára beszédet mond a Kiemelt exportőr partnerségi program aláírási ünnepségén a Budapest Kongresszusi Központban 2024. július 2-án. Öt újabb vállalat, a Diagon Diagnosztikai Kft., a Gyermelyi Élelmiszeripari Zrt., a Gyulahús Kft., a Rév-Bíró-Vart Metál Zrt. és a Verarbeiten Pausits Kft. bekapcsolódásával ötvenre nőtt a programhoz csatlakozott vállalatok száma

Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Magyar Levente hangsúlyozta, az öt éve indított Kiemelt exportőr partnerségi program sikeres formája a kormányzat és a piaci szereplők együttműködésének. A programhoz történő csatlakozással egyrészt elismerik a magyar vállalatok külpiaci tevékenységét, másrészt további segítséget nyújtanak számukra ahhoz, hogy még sikeresebbek lehessenek a külpiacokon – tette hozzá.

A Diagon Diagnosztikai Kft., a Gyermelyi Élelmiszeripari Zrt., a Gyulahús Kft., a Rév-Bíró-Vart Metál Zrt. és a Verarbeiten Pausits Kft. bekapcsolódásával ötvenre nő a programhoz csatlakozott vállalatok száma – hangzott el a rendezvényen.

Elolvasom a cikket