Megható történetet mesélt el kollegája Tompos Kátyáról

– Pont reggel kilenckor küldtem el anyunak, hogy mennyire jó, hogy összegyűlt a pénz a kezeléseire, majd kicsit később érkezett a hír, hogy elment. Nagyon szíven ütött ez most – kezdte a Borsnak a TV2 sztárja, aki még gyerekként játszott a színésznővel két darabban is.

– Még 2010-ben a Novák Eszter rendezte a Szegedi Szabadtéri Játékokon a My Fair Lady-t, akkor dolgoztunk együtt először, majd 2011-ben a Valahol Európában című darabban is volt lehetőségem hozzá. Ekkor még nagyon fiatal voltam, de már akkor is nagyon felnéztem rá – nyilatkozta az egykori átalakulóművész, aki elmondta, Kátya rengeteget tett a környezetéért.

Tompos Kátya rengeteg szeretetet adott

Az énekesnő felidézve gyerekkori emlékeit megosztotta velünk, hogy Kátya különleges személyiséggel megáldott nő volt, aki még akkor is élettel töltött meg bármilyen környezetet, amikor nem is volt ez a célja.

– A My Fair Lady egyik próbájának szünetében pont egyedül voltam egy játékkal a kezemben, amikor odajött hozzám és megkérdezte, milyen játékom van, majd játszott is velem. Nagyon nyitott és közvetlen volt, sőt az volt számomra a meglepő, hogy mennyi szeretetet tudott sugározni a környezetének – jegyezte meg Noémi, aki anyukájával már keresztül ment a rák elleni küzdelmen.

– Azért is rendített meg ennyire, mert mi is keresztül mentünk anyukámmal a rákon, így pontosan tudjuk, hogy mennyire nehéz ez a küzdelem. Tényleg abban reménykedtünk, hogy így, hogy összegyűlt a pénz, sikerülhet kigyógyulnia, hiszen egy nagyon erős nő, de sajnos nem sikerült – mondta elborzadva az énekesnő, aki sok-sok erőt kívánt a tragikusan fiatalon elhunyt Kátya szeretteinek.

Elolvasom a cikket