Vastagabb szemöldököt szeretne?

Kaufmann Angéla
2024. május 31. péntek. 17:34
Frissítve: 2024. május 31. 17:36

Azok számára, akik bármilyen módon túlzásba vitték a szemöldökük ritkítását, valóban kilenc hónaptól két évig is eltarthat, mire a maximális újjáéledő teltség és szélesség láthatóvá válik. A megfelelő szemöldökápolás felgyorsíthatja ezt a folyamatot, és lehetővé teszi, hogy közben megdúsítsa meglévő szemöldökét.

Lássuk, mi az a három lépés, amellyel elbűvölő szemöldököt tudunk varázsolni:

Tisztítás és radírozás

Érdemes a bőrt a leradírozni a szemöldökszőrzet alatt, hogy megnyissa a tüszőket és elősegítse a szemöldök növekedését. Amikor leradírozza a területet, tápanyagokat juttathat be bármilyen termékből, amelyet a szemöldökre visz fel. Kezdje egy gyors és a szemöldökre koncentrált tisztítással, hogy eltávolítsa a felesleges zsírt. Ehhez a lépéshez bármilyen, ön által előnyben részesített arctisztítót használhat.

Ezután következik a hámlasztás, amelyet egy eszköz vagy egy testreszabott keverék segítségével lehet elvégezni. A házi hámlasztó a leggyorsabb, próbálja meg a finomra őrölt himalájai rózsaszín sót elkeverni a kívánt arcolajjal. Radírozza le szemöldökét körkörös mozdulatokkal az elejétől a végéig, majd meleg vízzel öblítse le.

Masszázs a keringésért

Ezután következik egy pihentető (és bőrformázó) masszázs. A szemöldök masszírozása serkenti a keringést, vért hoz a területre, és serkenti a növekedést. Használjon gua sha eszközt vagy az ujjait a terület masszírozásához.

Kondíció és táplálás

Ahogyan kondicionálja a haját, és hidratálja a bőrt és az arcot, a szemöldöknek is ugyanolyan hidratálásra van szüksége. Használhat erre speciális szérumokat, de érdemes megfontolni az olyan egyszerű gyógymódokat is, mint a rizsvíz és a mandulaolaj. És végül a tiszta bolgár rózsavíz, amely mintegy szemöldök-tonizálóként hat. A szemöldököt és az alatta lévő bőrt érinti, hidratálja azt, dúsítja és puhítja, és fényessé varázsolja, így gyönyörűen formázhatja azt.

Elolvasom a cikket