Luxusautót nézegetett, aztán jött a tulaj + VIDEÓ

Ilyen találkozás történt egy helyi, ritka, különleges luxusautókra szakosodott kereskedésben. A dolgozók a biztonsági kamerák felvételein vettek észre egy férfit, aki a luxusautó-szalon ablakán keresztül leselkedett, és hosszasan, vágyakozva bámult egy piros Bentley-t.

Amikor a szalon vezetője értesült a történtekről, úgy döntött, hogy jótékonykodik kicsit, és teljesíti az álomautót hosszasan bámuló egyszerű ember vágyát. Nos, azért nem ajándékozta neki a Bentley-t, de a tett azért mégis valahol emberi. Nishant Saboo, a Saboo-kereskedés feje egy bejegyzést tett közzé, amelyben kérte a helyi pár millió lakost, segítsenek neki azonosítani a bámészkodót.

Objektum doboz

Az indiaiak pedig segítettek, és felhajtották a szerencsést, akit egy Lamborghini-sétakocsikázásra hívott meg a tulajdonos. A kereskedés különféle típusú és márkájú, csúcskategóriás sportkocsikra specializálódott. A közösségi oldalak bejegyzésein láthatunk Ford Mustangot, egy BMW-t, egy Rolls-Royce Cullinant és persze a szóban forgó, piros Bentley-t is.

Nishant Saboo Lamborghini Huracánját gyakran fotózzák, csodálják az emberek, és ő szívesen beültet bárkit, megmutatja az autót belülről, rövid élményautózásra viszi az autórajongókat.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket