Kiderült, Katalin hercegné miért hord olyan sokszor rózsaszínt

A hercegnének szerencsés adottságai vannak, ugyanis szinte bármilyen szín jól áll az arcbőréhez és a hajához, ő pedig él is a lehetőségeivel: sokféle ruhában láthatta őt a közönség a tavalyi év folyamán is.

Az azonban kétségtelen, hogy a rózsaszín az egyik kedvenc színe, amit sokszor visel alkalmi ruhaként is – ám nem csak a személyes ízlése határozza meg, hogy gyakran választja ezt a színt.

Katalin hercegné a ruháival is üzenni próbál

A brit királyi család tagjai között már megszokott, hogy azon túl, hogy mindig az alkalomnak megfelelő öltözékben jelennek meg, gyakran a ruháikkal is valamilyen rejtett üzenetet igyekeznek közvetíteni.

Objektum doboz

Nincs ez másként Katalin hercegné esetében sem, akinél a rózsaszín egy tudatos választás eredménye, ám van egy pozitív hozadéka is, hiszen remekül áll a hercegnének.

A kedvelt stílusszakértő, Miranda Holder elárulta, hogy az egyre több rózsaszín árnyalatú ruha minden bizonnyal nem véletlen, ugyanis ezzel Katalin hercegné azt szeretné elérni, hogy gyengédebbnek, nőiesebbnek és kedvesebbnek lássák őt.

A szakértő biztos abban, hogy Katalin hercegné mindig pontosan megtervezi az öltözékét, és kifejezetten örül, ha egy vidám, nőies darabot viselhet, amilyenek például az elegáns rózsaszín kosztümjei és báli ruhái.

Elolvasom a cikket