Május közepén nyílik meg a Városháza pop-up park

MH/MTI
2024. május 12. vasárnap. 17:19

Először Budapest alapításának 150. évfordulóján, november 17-én nyitott ki a Városháza udvara, május 17-től azonban nem csak egy adott időre, hanem folyamatosan nyitva tart majd az egyedi utcabútorokkal és növényekkel kialakított új közösségi tér – közölte a Budapest Brand Nonprofit Zrt. az MTI-vel.

A nemrég még parkolóként üzemelő udvar most teljesen megújulva, állandó vendéglátóhellyel, időszakos és tematikus programokkal, workshopokkal, koncertekkel, és a nemzetközi sportesemények közvetítéseivel várja az érdeklődőket.

A park a Fővárosi Önkormányzat és a Budapest Brand Nonprofit Zrt. szervezésében standup műsorral és zenei programmal nyílik meg pénteken, szombaton az Olvasni szabad! irodalmi programmal indul a nap, majd a Városházát és környékét bemutató sétán lehet részt venni. Ezt követően Fejlesszük közösen a parkot! címmel rendeznek workshopot, majd DJ Palotai-emlékesttel készülnek a szervezők.

Vasárnap közös homokozásra várják a gyerekeket és szüleiket az óriás homokozóban, a nyitó hétvége után pedig folyamatosan nyitva tart majd az udvar.

Elolvasom a cikket