III. Károly király nem hajlandó beszélni a fiával

A hírek kezdetben arról szóltak, hogy III. Károly király nagyon szeretne találkozni fiával, ám most egyes források teljesen mást állítanak.

A The Sun szerint megerősítették, hogy Harry herceg nem találkozik apjával utazása során. Harry szóvivője elárulta, hogy ez az uralkodó programjai miatt ez nem lehetséges, de a herceg reméli, hogy hamarosan láthatja apját.

Most a The Sun királyi fotósa, Arthur Edwards azt állítja, hogy az uralkodó tudott volna időt találni arra, hogy lássa legkisebb fiát.

„Nagy dolog, hogy a király újra munkába állt. Nyilvánvalóan zsúfolásig megtelt a naptára, és rengeteg dolgot kell elintéznie. Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy ha akarta volna, találhatott volna időt arra, hogy Harryvel legyen. Egyértelmű, hogy nem akarja látni, és úgy tűnik, Harry elfogadta ezt” – fogalmazott Edwards, aki hangsúlyozta, hogy a király kezelés alatt áll, s talán úgy gondolta, hogy nem ez a megfelelő alkalom, hogy lássa a fiát. Edwards hozzátette:

„Haragot érez a király Harry iránt a könyve és az interjúja miatt. Szerintem semmi sem fontosabb, mint a család, és talán Harrynek néha emlékeznie kellene erre.”

Az egyértelmű volt, hogy Vilmossal nem fog találkozni, de az apját nagyon szerette volna látni. Úgy tűnik, a király még túlzottan haragszik rá.

Elolvasom a cikket