Vilmos herceg bizarr szokással indítja a hétfő reggeleket

A királyi család tagjai mindig árulnak el apró titkokat magukról vagy a szokásaikról. Most Vilmos hercegről osztottak meg új információt, aki egy kissé furcsa reggeli szokással indítja a hétfőket – írja az elle.hu.

A királyi család tagjai nagyon elfoglaltak, rengeteg eseményre kell elmenniük, sok emberrel találkoznak, és még külföldi látogatásokat is szoktak tenni. Emiatt sokszor fáradtak, stresszesek, éppen ezért Vilmos hercegnek van egy bevált rutinja, amellyel felpörgeti magát már reggel.

Erről a walesi herceg Apple Fitness+ Time to Walk podcastjában mesélt korábban. Elárulta, szereti lendületesen indítani a hétfő reggeleket, mert a megfelelő kezdet segít neki elég energiát gyűjteni egész hétre. Ez megadja neki a löketet, hogy bírja a feszített tempót és a különféle kihívásokat.

„Nincs is jobb egy hétfő reggelen, mint amikor a hétvége után kicsit sápadt a szemed, és megpróbálsz visszatérni a hét dolgaiba, és az AC/DC – Thunderstruckot hallgatod. Abszolút felébreszt, a lehető legjobb hangulatba hozza a hetet, és úgy érzed, bármit és bárkit el tudsz fogadni.”

Vilmos herceg elárulta, hogy annyira szereti ezt a zenét, hogy gyakran hallgatja sétálás, futás közben. Elmondta, nagyon kedveli ezt a zenét, az egyik kedvence, ezért mindig elkezd rá táncolni.

Nem Vilmos herceg az egyedüli, aki szereti az AC/DC zenéjét a brit királyi családban. Korábban már kiderült, György herceg is nagy rajongója a zenekarnak. Ez az egyik kedvenc együttese, amely részben a walesi hercegnek is köszönhető.

Elolvasom a cikket