Súlyos döntést hozott meg Károly király

Megérkezett Londonba Harry herceg, így sokak számára egyértelmű volt, Sussex hercege és Károly király találkoznak. Ám a friss információk szerint erre a találkozóra nem kerül sor, ezt a herceg szóvivője árulta el – írja az Elle.hu.

Legutóbb Károly király rákdiagnózisa után utazott az Egyesült Királyságba Harry herceg. Pár napot töltött az országban, és meglátogatta az uralkodót. Később egy interjúban elárulta, örült, hogy láthatta az apját, és értékel minden alkalmat, amikor időt tölthet a családjával.

Ebben a hónapban az Invictus Games miatt utazik az országba, ettől függetlenül sokan várták, hogy találkozik a családjával. Ám erre nem kerül most sor, mivel Károly király túlságosan elfoglalt, és nincs ideje találkozni a kisebbik fiával.

Válaszul a sok kérdésre és a folyamatos találgatásokra, hogy a herceg találkozik-e az apjával, miközben az Egyesült Királyságban tartózkodik ezen a héten, ez sajnos nem lesz lehetséges Őfelsége sűrű programja miatt – nyilatkozta Sussex hercegének a szóvivője a PageSix számára.

A szóvivő elárulta, Harry herceg megérti, hogy Károly király nagyon elfoglalt. Nem olyan régen tért vissza a nyilvános eseményekhez, emellett még a kezelésekre is járnia kell. Ettől függetlenül reméli, amikor legközelebb az Egyesült Királyságban jár, lesz alkalma találkozni a családjával.

Az informátorok szerint Harry herceg és az Invictus Games csapata küldtek meghívókat a királyi család tagjai számára. A sportverseny 2014-ben indult el, akkor Sussex hercege még a királyi család tagja volt. Ez egy nagy mérföldkő, olyan esemény, amelyet szívesen ünnepelne a családtagjaival. Azt azonban nem tudni, kik lesznek ott az eseményen.

Elolvasom a cikket