Ez a szervünk felelős az egészségért

A problémákat az alábbiak okozhatják:

Túl sok szénhidrát van az étrendben. Ne feledje, hogy a lép, a hasnyálmirigy és a gyomor az emésztés első szakaszában részt vevő trió. A felesleges szénhidrátok, cukor a tevékenységük megzavarásához vezethet.

Túl sok nyers étel. Lehetőség szerint fogyasszon szezonális ételeket. A rengeteg gyümölcs és zöldség, mint például az uborka, paradicsom, egész évben nyers, ami rossz a lépnek. Váladékot okoz, és ahol sok a váladék, ott túlsúly és daganatos megbetegedések vannak.

Negatív gondolatok. Az érzelmek nagyon fontosak a lép számára, és ha a racionális gondolatok helyett a fejben csüggedtség uralkodik, az nagyon gyengíti a lépet, annak minden következményével együtt.

Így erősítheti a lépét:

A lépével kapcsolatos problémák végül ízületi problémákhoz, cukorbetegséghez, elhízáshoz és sok más betegséghez vezethetnek. Van néhány egyszerű gyakorlat a lép megerősítésére:

Sétáljon többet. A lép a lábakon keresztül erősödik. A legjobb, ha jól sétál és tudatosan nagy, terjedelmes lépéseket tesz;

Nyújtás. Keressen egy videót a neten, és szenteljen 15 percet a nyújtásnak, hogy érezze a testét.

A táplálkozás is erősítheti a lépet. A kínai orvoslás szerint a lépet erősíti a hús, a sült gyümölcsök és zöldségek, gabonafélék.

Egy fűszer, amit a lép különösen szeret, a kardamom. A kívánt pozitív hatásért adja a kávéhoz, a teához és az ételekhez.

Elolvasom a cikket