Károly király egy dolgot nagyon megbánt Harry herceg nevelésével kapcsolatban

Arról már korábban is több közeli forrás nyilatkozott, hogy Vilmos herceg és Harry herceg nagy szabadságban éltek, és gyerekként gyakorlatilag azt csináltak, amihez csak kedvük volt. Sokak szerint ezen is múlott, hogy Harry herceg és Károly király később sok mindenben nem értettek egyet, és megromlott a viszony köztük.

Bár a hírek szerint mindkét fél dolgozik azon, hogy a kapcsolatukat helyreállítsák, a szakértők szerint az uralkodó ma már bánja a korábbi nevelési elveit.

Károly király ezt biztosan máshogyan csinálná.

Harry herceg korábban nagyon közel állt Károly királyhoz, és édesanyja, Diana hercegné halálát követően még szorosabbra fűződött apa és fia viszonya.

Objektum doboz

Egy királyi szakértő, Ingrid Seward szerint azonban Károly király megbánta, hogy nem volt szigorúbb a gyermekeivel. Ma már úgy véli, Vilmos hercegnek és Harry hercegnek hasznára vállhatott volna, ha nagyobb fegyelem veszi őket körül.

A szakértő elmondta, hogy Károly király egyáltalán nem volt szigorú a hercegekkel, mert egyetértett Diana hercegné szabadabb nevelési stílusával.

Diana hercegné megengedte nekik, hogy többé-kevésbé azt csináljanak, amit szeretnének. Ez akkoriban nagy divat volt, hogy a gyerekeket hagyni kell kibontakozni, amivel a walesi hercegi pár is egyetértett.

Bár Vilmos herceg látszólag hozzászokott a királyi család szabályrendszeréhez, Harry hercegnek mindig is nehezére esett idomulnia az udvar elvárásaihoz.

A szakértő szerint Károly király ma már úgy gondolja, hogy a szigorúbb határok felállítása sokat segíthetett volna a fiainak, különösen Harry hercegnek abban, hogy könnyebben megtalálják a helyüket a világban.

Elolvasom a cikket