Sebastian Vettel sokat sejtető nyilatkozata

Sebastian Vettel a 2022-es szezon végén vonult vissza. Helyét Fernando Alonso vette át az Aston Martinnál. A négyszeres világbajnok német bejelentésekor már sokakat foglalkoztatott, hogy mikor térhet vissza a Forma 1 mezőnyébe. Már többször felreppent a hír, hogy a német közeledik a visszatéréshez. Legutóbb a Porsche Le Mans-i autólyát tesztelhette.

Vettel legutóbb az N tv-nek nyilatkozott a témakörben, akiknek elmondta, hogy beszélt Toto Wolffal, de konkrét egyeztetés nem történt arról, hogy átvenné Lewis Hamilton helyét a Mercedesnél.

„De még van egy kis dolgom a Forma-1 világában, már idén is. Látni lehet majd, hogy megtörténik-e a dolog. És többek között ezért is beszéltem Totóval” – fogalmazott sejtelmesen a négyszeres világbajnok.

Sebastian Vettel kiemelte: „Forma-1-es visszatérés? Talán újra meg fog változni a kedvem ezzel kapcsolatban. Néha megfordul a fejemben és gondolok erre. Viszont sok a 24 verseny, és tudom, hogy hogyan állnék hozzá a munkához és milyen sok feladat van a versenyhétvégéken kívül is az F1-ben”.

Elolvasom a cikket