Torlódások, útfelújítások országszerte

Élénkül a forgalom a Budapest környéki utakon, lelassult a közlekedés Budapest felé: az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a 10-es főúton Solymár térségében, a 11-es főúton Szentendre környékén, az 51-es főúton, Dunaharasztinál az M0-s felé, valamint a Csepel-sziget két gerincútján Halásztelektől és Szigethalomtól befelé.

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, Újhartyán és Örkény között burkolatfelújítási munka miatt, a 47-es és az 53-as km között a külső és a leálló sávot lezárták, a forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. A főváros felé tartókat sávelhúzással a külső és a leálló sávra terelik. A munkavégzéssel párhuzamosan az 53-as km-nél lévő Örkény/Albertirsa csomópont lehajtóágát is lezárták.

Az M35-ös autópálya és az M3-as autópálya 175-ös km-nél lévő Polgár csomópont között, új forgalomterelést építettek ki, ahol a Vásárosnamény felé vezető oldalt lezárták. A Budapest felé vezető oldalon, a 184-es km és a 172-es km között irányonként egy-egy sáv járható.

A húsvéti kamionstop március 28. 22:00-kor kezdődik és március 29. 22:00-ig, illetve március 30. 22:00-tól április 1. 22:00-ig tart.

További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért érdemes felkeresni a rendőrség honlapját.

Elolvasom a cikket